Klubbmøte i mai: Bryggeribesøk på Monkey Brew

Sted: Monkey Brew Bryggeri, Kobbes gate 10, Trondheim
Dato: Tirsdag 14. mai
Tid: 19:00

Det blir omvisning på det nye bryggeriet til Monkey Brew. De har ikke mulighet for noen skjenking på bryggeriet (enda), så det blir nok en nok en gang lett uorganisert pubcrawl i nærområdet etter omvisningen.

Framkomst:
Bryggeriet ligger på nordsiden av Dora, og det er mulig framkomst (til fots) begge veiene rundt dora. Kommer man rundt Dora fra øst kan man se logoen deres på veggen. Det er stort sett bare buss 3 som stopper ved Dora, ellers er det ikke langt å gå fra for eksempel en stopp langs Innherredsveien.

Påmeldingsmail:
Monkey Brew vil gjærne vite ca. hvor mange vi blir, så det er fint om de som kommer sender en epost innen mandag 13. mai.
reservere@detgodeolsklubb.no

Hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar