Hjemmebryggerfestival 13. april

Det gode øls klubb arrangerer hjemmebryggerfestival 13. april klokken 19:00 og inviterer hjemmebryggere av alle slag til å ta med seg sitt beste øl for en vennlig kappestrid om heder og ære. Likeså inviteres alle ølinteresserte til en hyggelig aften med smaksprøver av godt og interessant hjemmebrygget øl. Her vil det bli noe som tekker enhver gane.

Publikum vil være dommere og prisene det kjempes om er som følger:
Beste lyse øl
Beste mørke øl
Særeste opplevelse
Typeriktigste øl

Festivalen arrangeres som et lukket møte og alle som vil delta må på forhånd melde seg inn i Det gode øls klubb og betale medlemskontigent for 2010 (kr 100,-) samt inngang til selve festivalen (også kr 100,-). Betaling gjøres til klubbens konto:

1503.08.85764

Ta med betalingsutskrift e.l. som bevis på betalt kontigent.

Dette blir en utmerket anledning for vordende ølhunder å plukke opp litt nyttig kunnskap om denne fantastisk mangfoldige drikken. Nyoppstartede hjemmebryggere kan få målt seg mot mer erfarne bryggere, og det vil være nok ølkompetanse til stede til at selv de mest erfarne vil kunne lære noe nytt.

Info for hjemmebryggere:

Arrangementet starter kl. 19:00, men det er mulig for bryggere å komme fra kl. 17:00. Det er ønskelig at alle som vil stille ut øl har fått rigget opp og slikt før publikum slippes til.

Bryggere som stiller med øl har gratis inngang og trenger ikke å være medlem av Det gode øls klubb. Hobbybryggerier bestående av mer enn én person får gratis inngang for likt antall personer som antall brygg de stiller med.

Minst 5 liter av hvert øl bør stilles til rådighet for å kunne delta i konkurransen.

For å sette opp skjema for avstemning, trenger vi følgende informasjon
for alle øl som skal være med:
1) Hjemmebryggeriets navn
2) Hvert øls navn
3) Hvert øls type
4) Evt annen informasjon dere ønsker å få med, så som styrke,
spesielle ingredienser osv.

Vi deler mellom lyse og mørke øl etter de skillelinjer i typer som brukes av Norbrygg til NM.

Vi har muligheter for tilbringing av øl med bil for de som har utfordringer i logistikken. Om det trengs, gi beskjed til Håvard
Midtkil på epost howard(at)midtkil(dot)no.

Påmelding og informasjon om øl som stilles kan sendes på e-post til anders(at)geekhouse(dot)no.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar