Arkiv

Årsmøte

Epost utsendt 12. mars 2017:

Det innkalles herved til årsmøte i Det gode øls klubb. Merk sted og tid.

Etter møtet blir årets spennende Sjoelbak-turnering IKKE avholdt! Dette fordi det faktisk var annen turnering booket på tradisjonelt sted samme dag!

Dette er veldig uheldig, og kommer til å skuffe mange medlemmer. Det kommer derfor til å bli kalt inn til ekstramøte litt senere for å få avholdt den nokså tradisjonsrike turneringen.

Det gode øls klubb vurderer anskaffelse av sjoelbak-brett for å kunne være noe mer fleksible i denne sammenhengen når det gjelder sted for årsmøte og sted. Kanskje kan det være en oftere sideaktivitet å spille sjoelbak?

Dato: 10. april 2018
Tid: 19:00
Sted: Diskoteket

Saksliste

1. Konstituering.

2. Årsberetning, regnskap og budsjett; herunder vedtak om kontingent.

3. Innkomne saker.

4. Valg av styre

5. Valg av revisor, gjøres for ett år av gangen.

6. Valg av valgkomité

7. Eventuelt

Utdrag fra vedtekter:

Øvrige saker, inkl. vedtektsendringer, fremmet av medlemmer individuelt skal være mottatt av styret senest 4 uker før årsmøtet avholdes. Alle saker på årsmøtet ( unntatt vedtektsendringer, jfr. § 17 ) avgjøres ved flertall av de avgitte stemmer. Ved stemmelikhet har styreleder dobbeltstemme.

Alle betalende medlemmer foregående og/eller inneværende år har stemmerett på klubbens årsmøte.

Stemme kan ikke avgis ved fullmakt, kun ved personlig stemmegivning.

Hvis møteleder eller minst ¼ av de fremmøtte krever det, skal avstemming skje skriftlig. Alle saker avgjøres ved alminnelig flertall av de avgitte gyldige stemmer, om ikke vedtekter for den enkelte sak har andre bestemmelser. Blanke stemmer og stemmer som ikke er avgitt for de svaralternativ / tema som er tatt opp til avstemning forkastes.

Alle med stemmerett har også tale- og forslagsrett. Årsmøtet kan innvilge andre tale- og forslagsrett.

mvh,
Håvard Midtkil
Leder
Det gode øls klubb

Legg igjen en kommentar