Det gode øls klubb har 10 års jubileum!

Vi har gleden av å invitere til jubileumsfest på Klostergården, Tautra lørdag 9. desember 2017.

Det blir omvisning i bryggeriet, før vi samles til treretters festmiddag med øl kl. 18:00. Hvis du vil handle på gårdsbutikken, må du gjøre det før kl. 16:00 lørdag.

Overnatting
Det er søndag som den egentlige jubileumsdagen, så det er fare for at det kan bli en jubileumsskål etter midnatt. Klostergården har ca. 29 sengeplasser og 20 ekstrasenger. Hvis du vil overnatte, bestiller du rom/seng selv på post@klostergardentautra.no. Priseksempel: 950,- for dobbeltrom.

Transport
Hvis du kjører selv, finner du veibeskrivelse til Tautra her: http://bit.ly/2hxltzl
Vil du ta toget, kjøper du billett til Åsen, og tar “Bestillingstransport” fra Åsen til Tautra til ordinær busstakst. Bestillingstransport må bestilles minst 3 timer før avreise fra Åsen på telefon 07417 eller SMS til tlf 2401 med kodeord 07417. Hvis du vil hjem med toget lørdag, går siste tog 22:29, og du bør ha bestilt bestillingstransport til Klostergården til ca. 21:30.

Pris og påmelding
Jubileumsfesten er kun for medlemmer av ølklubben. Treretters middag med tre øl får vi for 750,-, som betales direkte til Klostergården. Påmelding sendes på mail til jubileum@detgodeolsklubb.no innen søndag 3. desember 2017. NB! Påmeldingen er bindende. Dersom du vil melde deg på etter dette, så ta kontakt, så skal vi se hva som lar seg gjøre.

Hjertelig velkommen til Det gode øls klubbs 10-års jubileum!

Legg igjen en kommentar