Arkiv

Klubbmøte i juni: Sommerlig grillkveld hos Austmann

Sted: Bynesveien 48
Dato: 13. juni
Tid: 19:00

Koselig inne på Austmann også :-)

Koselig inne på Austmann også :-)

Vi gjentar suksessen fra de to siste årene – en god sommerkveld i umiddelbar nærhet av godt øl, med grillmat til.

Ta med egen grillmat – på stedet er det varm grill og ly i tilfelle regn. Så kan man handle øl i puben hos Austmann, nyte synet utover fjorden og mot Munkholmen, prate med andre ølinteresserte samt kanskje bryggmester Anders Cooper og ellers nyte det som enn har måttet komme av sommer i Trøndelag hittil. Sjekk yr.no samme dag – været i Trøndelag skifter som alle vet veldig fort! Grilling blir det altså uansett – og så får man justere andel av tid ute eller inne etter været og egen friskhet.

Det blir ingen organisert smakspakke for alle, men man kan kjøpe et rikholdig utvalg av øl fra Austmann i baren. For denne kvelden blir det også ordnet med bevilling for å nyte drikken utendørs. Det er ikke anledning til å drikke medbragt alkohol.

Hvordan finne fram?
Man tar buss 11 eller 75 fra sentrum mot Byneset, og hopper av på “Biologen”. Deretter går man et realistisk steinkast langs veien til man ser skilting til Esso, og følger bakken nedover til man kan gå til høyre. Derettter bør man kunne gå etter grillukt, eller speide etter folk med ølglass i hånda.

  • Buss 11: Avgang fra Kongensgt. K1 kl. 18:32 (sharp!) – denne skal være på Biologen 18:39. Neste 11-buss går ikke før 20:02!
  • Buss 75: Avgang fra Kongensgt. K1 kl. 19:08 (fra Sentralstasjonen 19:05) – denne skal være på biologen 19:15.

Om man vil gå, er det såvidt over 2 km å gå fra busstopp “Ila” (nordvest i Ilaparken) til Austmann. De fleste bruker rundt 20 minutter på dette i rolig gange. Greieste rute er å følge veien vestover fra busstoppet, og da gå Hanskemakerbakken til den går over i Bynesveien, dreie av ned mot undergangen når man ser Rambøll-bygget nedenfor hovedveien og så følge gang- og sykkelvei fra Ilsvika til Fagervika. Deretter må man gå langs Bynesveien i 350 meter til man tar av ned bakken mot Esso og ender på Austmann.

Hjertelig velkommen :-)

Legg igjen en kommentar