Hjemmesider og epostlister

Det har vært en del kluss med hjemmesider og epostlister. Ølklubbens domener er nå flyttet til annet sted, og hjemmesidene er på vei tilbake igjen. Epostlister blir aktive igjen etter hvert. Disse har blitt tømt og alle mottakere må legges inn igjen der på nytt.  Det vil bli oppdatert informasjon her når dette er klart.

Oppdatert:

Epostlistene skal nå være i orden igjen! Send en epost til epostliste@detgodeolsklubb.no om du vil motta epost fra ølklubben med info om ølklubbmøter og andre arrangementer.

Du må melde deg på nå selv om du har vært påmeldt før, da alle tidligere mottakere er slettet fra lista.

Adressene vil ikke deles med andre.

Vær oppmerksom på at enkelte eposttjenester (f.eks. Gmail) har algoritmer som ofte merker eposter fra vår liste som spam. For å rette opp dette må man gå inn i spam-folderen og merke epost fra lista som ikke-spam. For f.eks. Gmail vil da senere eposter havne riktig hos deg.

Legg igjen en kommentar