Klubbmøte i februar: Drikkestell for øl i Trøndelag

Dato: 2016-02-09
Tid: 19:00 (ish)
Sted: Diskoteket (Carl Johans gate 3)

Vi har vært så heldige å få Ola Grefstad til å fortelle om drikkestell for øl i Trøndelag. Han har skrevet ei fyldig bok om dette, med mange illustrasjoner, mye dokumentasjon og interessante betrakninger. Boka er basert på en stor runde med registreringer i årene 2008-2010 i regi av Sør- og Nord-Trøndelag Husflidslag.

Ola Grefstad er kulturhistoriker og tidligere konservator ved Sverresborg Trøndelag Folkemuseum. Han har særs stor interesse for og enestående kunnskaper om gamle gjenstander, dekoren på dem og tradisjonene de er knyttet til.

Det er ikke smakspakke for dette møtet, men det vil være muliget til å kjøpe drikke i baren som vanlig.

Legg igjen en kommentar