Klubbmøte i februar: Urter, bær, frukt og andre smakstilsetninger i øl

Dato: Tirsdag 10. februar
Tid: kl. 19:00
Sted: Den Gode Nabo
Ølklubbens egne svorne frukt-/bær-/urte-/brett-/annet-tilsetningsfantast, Eva Beate Holm, foredrar og demonstrerer eksempler på uluke øl med spesielle tilsetninger fra vår rikholdige flora. Vær forberedt på uvante smaker, dersom du kun er vant til øl som følger ånden fra de gamle renhetslovene.
Velkommen!

Dato: Tirsdag 10. februar
Tid: kl. 19:00
Sted: Den Gode Nabo

Ølklubbens egne svorne frukt-/bær-/urte-/brett-/annet-tilsetningsfantast, Eva Beate Holm, foredrar og demonstrerer eksempler på ulike øl med spesielle tilsetninger fra vår rikholdige flora. Vær forberedt på uvante smaker, dersom du kun er vant til øl som følger ånden fra de gamle renhetslovene.

Velkommen!

Legg igjen en kommentar