Klubbmøte i august: Temamøte Austmann

Tid: Tirsdag 20. august 2013 kl. 19:00
Sted: Diskoteket (Carl Johans gate 3)


OBS! Stor endring!

Siden det faktisk ikke er noen tilgjengelig på bryggeriet den aktuelle dagen på grunn av at de har fått andre viktige forpliktelser oppi fanget, blir det IKKE omvisning denne måneden.

Som et alternativ har vi kommet fram til at vi skal ha et møte på FEIL DAG denne måneden, og dermed ha et ølklubbmøte med Austmann-tema EI UKE ETTER planlagt dato. Bryggeribesøket kommer vi tilbake til.

Dette temamøtet blir altså tirsdag uka etter, som er 20. august klokka 19:00, og vil foregå på Diskoteket. De har sagt seg villig til å åpne en time tidligere enn vanlig for oss, og det vil være folk fra Austmann tilstede med sitt blide åsyn og livlige fortellinger om sin oppstart og sine øl. Forhåpentligvis får vi smake et fullt utvalg av alle Austmann-ølene denne kvelden (om ikke de har blitt så populære at de er tomme fra bryggeriet…), og får en «stille time» før ordinær åpningstid.

Ca-pris kommer forhåpentlig før kvelden er der.

Velkommen!

—–

Gammel tekst:

Vi har vært så heldige å få holde møtet vårt denne måneden på det helt nyoppstartede bryggeriet Austmann. Detaljene for møteinnholdet er ikke helt klare enda, men det blir en spennende kveld for øl- og bryggeinteresserte!

This just in: Stijn, nå nyslått pådriver i Trondheimsavdeling for Beer Enthusiast, som tilfeldigvis holder til i samme bygg, har sagt at han kan bruke noen minutter på å fortelle om hva de har som planer, utvalg og spennende prosjekter framover.

Det er ikke enda avgjort hvordan det blir med eventuell betaling/pris for dette, men det vil det komme informasjon om senere, i god tid før august.

Legg igjen en kommentar