Klubbmøte i august: Grillkveld hos Austmann

Sted: Austmann Bryggeri & Taproom, Sluppenvegen 10, Trondheim
Dato: Tirsdag 10. august 2021
Tid: 18:30

OBS: merk at vi starter en time tidligere enn vanlig!

I år som i fjor, og årene før, vil vi prøve oss på litt grilling ute hos Austmann. Det gikk ikke i juni denne gangen, så vi satser nå på august i stedet. Som vanlig stiller ølklubben med griller og grillmat, mens Austmann stiller med godt øl på tapp.

Austmann har åpent kun for oss denne kvelden, så vi må nesten være et minimum antall påmeldte for at vi skal arrangere dette, men siden vi har Taproom for oss selv er det god plass til å gå ut sammen med gamle og nye kjente.

Klubben kjøper inn noe enkel mat i form av pølser, brød, ketchup, sennep, løk, potetsalat etc. som man kan spise av mot et lite beløp. Si eventuelt ifra om du vil spise av den felles maten slik at vi vet hvor mye vi skal kjøpe.
Vi åpner også for at man kan ha med mat selv, om man for eksempel har noen spesielle behov.

Svar gjerne skal på facebook / send mail til reservere@detgodeolsklubb.no i god tid (4. august), slik at vi kan se at vi blir nok til å arrangere, og hvor mye mat vi skal kjøpe inn.
Om du finner ut senere at du vil komme går det nok også helt fint å bare ta turen innom, evt. med egen mat om vi ikke rekker å kjøpe inn til deg.

Vel møtt!

Liten oppdatering:
Da ser det ut til at vi blir nok folk, og værmeldinga ser også grei ut inntil videre, så vi kjører på!

Det er bare å melde seg på fortsatt, og det er til og med greit å bestemme seg for å dukke opp på dagen om dere skulle føle for det, men fint om folk bestemmer seg i løpet av helga om de vil ha av fellesmaten så vi vet hvor mye vi skal handle på mandag.

Og til slutt: vi endrer start-tidspunkt til 18:30.

Comments are closed.