Julebord 21. november (avlyst)

Det gode øls klubb vil prøve å arrangere et lite julebord i år også. Først ønsker vi å finne ut hvor mange som er interesserte gjennom et enkelt spørreskjema. Så fyll inn om du ønsker å bli med! https://forms.gle/DqQdy5vwbtmXbAUU7 (stenger 20. oktober)

Planen er at vi leier lokale hos Sjømannsforeningen lørdag 21. november, og at styret (kanskje med litt hjelp) lager maten. Prisen er ikke klar enda, men det blir nok rimeligere enn i fjor.

1 kommentar tilJulebord 21. november (avlyst)

  • Ola Martin Støvneng

    Julebordet er dessverre avlyst, og leder Marit skriver:
    «Med dagens informasjon om nye innstramminger ser vi oss dessverre nødt til å avlyse planene om julebord. Vi håper på at verden etter hvert blir normal igjen, da skal vi nok ta igjen det tapte. Hold avstand og vask hender, vi kommer oss igjennom dette.»

Legg igjen en kommentar