Klubbmøte i april: Nettmøte

Sted: Hjemme hos deg
Dato: Tirsdag 21. april
Tid: 19:00

Siden årsmøtet blir utsatt prøver vi å få til et klubbmøte på den datoen det skulle vært.

Det blir altså ikke så vi samles fysisk, men holder heller et møte på Internett, hvor vi sannsynligvis bruker platformen meet.jit.si
Jitsi fungerer ved at du får en lenke til møtet som du kan åpne i nettleseren din, og det krever ingen bruker eller installasjon av programvare. Anbefalt nettleser er Chrome, evt. Edge. Det finnes også en app for iOS og Android (se nettsiden deres) som du kan bruke om du åpner lenken på en smarttelefon.
Lenken legger vi ut her like før møtet starter. Ta kontakt på reservere@detgodeolsklubb.no om du vil ha den tilsendt på epost også.

Vi lener oss nok en gang på Anders Christensen, som igjen har takket ja til å få prate om øl for oss. Også får vi se hvordan det går med generell øldrikking og henging på nett etter det.

Det er mulig det blir en anbefalt smakspakke som muligens kan leveres hjem til deg. Hvordan det blir med dette kommer vi tilbake til.
Om det ikke blir smakspakke, eller du ikke vil ha den, er det også fritt fram å bare finne seg noen godsaker fra sitt eget lager eller i et av byens mange utsalg.

Om du ikke får tak i øl på egen hånd vil vi nok også kunne hjelpe med anskaffelse av øl selv om det ikke blir noen offisiell levering av smakspakke.

Vel møtt!

2 kommentarer tilKlubbmøte i april: Nettmøte

 • Ola Martin Støvneng

  Her kommer litt mer info fra Eva:

  Da har jeg prata litt med Anders og vi har tenkt litt innad i styret så her har vi litt mere info om «smakspakke» .

  Vi prøver å gjøre den så generell som mulig slik at folk kan tilpasse etter hva de har hjemme, evt kan få tak i på butikken. Dersom noen trenger handlehjelp, ta kontakt med en av oss så kan vi hjelpe, men det er fredag så ikke vent til mandag ettermiddag helst 🙂

  1: Stout. Lang historie som rekonvalensøl, tenk barseløl. Man kan fint bruke en kraftig porter. Av lokale kandidater har vi Austmann Coffee porter og Monkey Brew Breakfast stout. Om du sliter, finn en Guinness på lokalbutikken 🙂

  2: Bokkøl. Mye det samme som en stout historisk sett, bare fra undergjæret bryggekultur og uten brent bygg (hei Irland). Sjekk kjelleren for klassisk norsk juleøl, Ringnes Julebokk el.l. Evt så finnes Frydenlund Bokkøl på de fleste pol, og Frydenlund Bayer i de fleste dagligvarebutikker.

  3: Urteøl. Det er mye medisin i urtehagen (nei, ikke sånn). Vårt primære forslag er Klostergården Pors (det finnes hhv 11 og 20 på Bankkvartalet og Valentinlyst). Ellers så kan f.eks. Klostergården Frosting eller Austmann Mørk skog passe, om noen av de skulle befinne seg på lageret.

  Igjen, dette er løse forslag. Om du lurer på om noe kan passe eller har noen som helst andre spørsmål, hyl ut så skal vi hjelpe så godt vi kan 🙂

 • Ola Martin Støvneng

  Rommet er oppe og går, bare trykk her:
  https://meet.jit.si/DGOK
  Det er ikke noe passord, bruk primært Chrome om du har det, Chromium og nyeste Edge funker. Safari og Firefox funker ikke.
  Ellers er det mulig å bruke app på Android og iPhone for de som må ty til det.

Legg igjen en kommentar