Uformell aften – Klubbmøte 10. mai 2011

Tirsdag 10. mai kl. 19.00
Den Gode Nabo

Opprinnelig var det planlagt møte med tema «Frukt, bær og annen vegetasjon i øl», men foredragsholder Lars-Erik Owe har måttet melde forfall. Vi velger da å utsette dette møtet til seinere, siden det er Lars-Erik som er spesielt interessert i dette og derfor vil gi oss det beste foredraget.

Vi møtes likevel tirsdag 10. mai som vanlig på Den gode nabo kl. 19.00 til et litt uformelt møte. I det siste har Nabo’n fått inn veldig mange spennende øl, tildels i begrensa mengde, og vi håper noen derfra kan ta en liten presentasjon av de forskjellige nykommerne.
– så vil vi forhåpentligvis ha muligheten til å finne ølklubbvenner som er villige til å dele på en flaske eller to slik at man får smakt seg gjennom noe av det nye, uten at alle må kjøpe en hel flaske av alt (eller være grådig og drikke hele flaska alene!)

Legg igjen en kommentar