Sjoelbak – Klubbmøte 12. april 2011

Tirsdag 12. april kl. 19.00
Kieglekroa

Ølklubben lader opp til påske med en leken klubbkveld på Kieglekroa med litt Sjoelbakspilling.

Kieglekroa har fått litt bedre ølutvalg i det siste (utvida Rignes), selv om det er et stykke fra Naboen, og vi bruker denne kvelden til å vise dem at det lønner seg å utvide repertoaret 😉

Hva er Sjoelbak? Sjoelbak, også kalt Jakkolo, er et spill i samme kategori som blant annet curong. Det gjelder å sende brikker over et brett, og forsøke å få den inn i fire porter på motsatt side. Du har 30 brikker til rådighet, og du får poeng ut i fra hvor mange brikker du får inn i portene. Det gir mest poeng hvis brikkene er likt fordelt på de forskjellige portene. Spillet er utbredt i blant annet Nederland og Tyskland.

Legg igjen en kommentar