Hjemmebryggfestival 2011

Lørdag 26. mars kl. 18.00
Håndverkeren, Vår Frues Strete 9.
Inngang kr 250,-

Årets hjemmebryggfestival holdes på en lørdag, og vi håper å tiltrekke oss gjester fra fjern og nær. Hjemmebryggere av alle slag inviteres til å ta med seg sitt øl for en vennlig kappestrid om heder og ære. Likeså inviteres alle ølinteresserte til en hyggelig aften med smaksprøver av et godt og variert ølutvalg.

Publikum vil være dommere og prisene det kjempes om er som følger:
Beste lyse øl
Beste mørke øl
Særeste opplevelse
Typeriktigste øl

Nytt av året har vi satt for oss å skaffe half-pint glass med klubblogo til festivalen. Glasset følger med i inngangsprisen og det blir kun ett glass per person. Vi tar forbehold om at vi kan gå tom for festivalglass dersom vi får veldig mange besøkende.

Festivalen arrangeres som et lukket møte og alle som vil delta må på forhånd melde seg inn i Det gode øls klubb og betale medlemskontingent for 2011 (kr 100,-). Betaling gjøres til klubbens konto:

    1503.08.85764

Inngangspenger (kr 250,-) betales gjerne på samme måte, men det blir også mulig å betale i døra. Husk å oppgi navn og å melde ifra hva betalingen gjelder.

NB! Ta med betalingsutskrift e.l. som bevis på betalt kontingent/inngangspenger dersom betalingen er gjort senere enn den 15. mars.

——————————————
Info til hjemmebryggere:

Arrangementet starter kl. 18:00, og det er ønskelig at alle som vil stille ut øl har fått rigget opp og er klare til kl. 17.30. Erfaring viser at det ofte er litt kaotisk den siste halvtimen, så møt gjerne opp i god tid.

Bryggere som stiller med øl trenger ikke å være medlem av Det gode øls klubb og har gratis inngang. Hobbybryggerier bestående av mer enn én person får gratis inngang for likt antall personer som antall brygg de stiller med. Festivalglass følger ikke med gratis inngang, men kan kjøpes for kr 30,-.

Minst 5 liter av hvert øl bør stilles til rådighet for å kunne delta i konkurransen.

For å sette opp skjema for avstemning, trenger vi følgende informasjon for alle øl som skal være med:
1) Hjemmebryggeriets navn
2) Hvert øls navn
3) Hvert øls type
4) Evt annen informasjon dere ønsker å få med, så som styrke,
spesielle ingredienser osv.

Vi deler mellom lyse og mørke øl etter de skillelinjer i typer som brukes av Norbrygg til NM.

Vi har muligheter for tilbringing av øl med bil for de som har utfordringer i logistikken. Om det trengs, gi beskjed i god tid til Håvard Midtkil på epost howard(at)midtkil(dot)no.

Påmelding og informasjon om øl sendes på e-post til anders(at)geekhouse(dot)no.

Påmeldingsfrist: mandag 21. mars.

Legg igjen en kommentar