Adressas juleøltest 2010

Klas intervjues av Tv-Adressa, mens Ulf Dalheim observerer

Klas intervjues av Tv-Adressa, mens Ulf Dalheim observerer

Det er etterhvert blitt en slags tradisjon at Det gode øls klubb er representert i Ulf Dalheims panel for juleølsmaking i Adressa. På nett finner jeg bare 2008 -testen der Anders og Anne Jorunn deltok, men jeg mener bestemt at Anders også var med i 2009.

I år var det Klas og min tur, og resultatene ble publisert i Adressa både på papir og nett fredag 19. november. Hele 41 øl var vi gjennom, alt ble selvsagt servert blindt, og vi fikk ølene i bolker på 3-5, først alkoholfritt, så klasse D og til slutt klasse F.

Undertegnede i full konsentrasjon

Undertegnede i full konsentrasjon

Blindtest er alltid morsomt, og jeg må si at jeg storkoste meg, selv om jeg nok var litt skuffet over standarden på juleølene i år. Jeg har også blogget mine egne notater, om noen skulle være nysgjerrige.

— Ragnhild

1 kommentar tilAdressas juleøltest 2010

Legg igjen en kommentar