Det gode øls klubb har 10 års jubileum!

Vi har gleden av å invitere til jubileumsfest på Klostergården, Tautra lørdag 9. desember 2017.

Det blir omvisning i bryggeriet, før vi samles til treretters festmiddag med øl kl. 18:00. Hvis du vil handle på gårdsbutikken, må du gjøre det før kl. 16:00 lørdag.

Overnatting Det er søndag som den egentlige jubileumsdagen, så det er […]

Ekstramøte: Sniktitt/bryggeri-/pub-besøk!

Sted: Habitat (Olav Tryggvasonsgt. 30) Dato: 2. mai 2017 Tid: 19:00

Monkey Brew har hatt tilholdssted på Bakklandet en stund, med stedet Taps, og ble raskt savnet da de avsluttet det engasjementet! De har siden siste øl ble tappet der sagt at de dukker opp igjen i annen drakt – og dette er altså Habitat […]

Ekstramøte: Sniktitt på nytt E.C. Dahls

Det er sendt ut epost med invitasjon til klubbens medlemmer for en sniktitt på ferdig ny-bryggeri hos E.C. Dahls noen dager før bryggerifestivalen i august! Dersom du er medlem og ikke har fått denne eposten, så send undertegnede en melding med epostadressa di, så skal du få invitasjonen.

Dette er altså spesielt for medlemmer – […]

Ekstramøte/invitasjon: Middag med Austmann og Ågot Lian

Vi gjentar suksessen fra i vår og kjører ny middag med sjømat og Austmann-øl. Thomas <https://www.facebook.com/timmehs.soppel> kommer, kommer du? Menyen blir dagens skalldyr, dagens fisk og dagens dessert (informativt, ikke sant). I det siste har det bestått av kamskjell, kveite og sjokolade, men de vanlige forbehold om tilgang etc. Pris for 3 retter ink øl […]

Ekstramøte: Brasserie des Franches-Montagnes (BFM)

Tid: Tirsdag 1. oktober 2013 kl. 19:00 Sted: Den Gode Nabo

Det blir et ekstramøte denne dagen – dette er altså ei uke før ordinært klubbmøte denne måneden. Se egen beskrivelse for det ordinære klubbmøtet (Øl-introaften).

Beer Enthusiast har organisert et besøk fra dette sveitsiske bryggeriet som er nye på det norske markedet. BFM ble […]